Livrare Gravator Laser M 500 – in Constanta
februarie 17, 2017
Imprimante UV – Printare icoane
martie 1, 2017

Gravatoare Laser – Prezentare

Gravatoare laser – echipamente ce pot grava diferite suprafete de lucru sau pot taia anumite materiale cu ajutorul tehnologiei laser.

Gravatoare laser

Pretul unui gravator laser poate incepe de la aproximativ 4000 Euro, diferenta intre gravatoarele laser tinand cont de urmaotarele aspecte:

  • dimensiunea mesei de lucru
  • puterea tubului

Un gravator laser cu o masa mai mica va avea de asemenea si un tub de putere mai mica.

Alegeti gravatorul laser dorit in functie de buget si de marimea lucrarilor pe care doriti sa le realizati. Un gravator laser cu masa mai mica neavand suficient spatiu sa permita realizarea unor lucrari mari.

Puterea tubului laser poate fi de 50W, 60W, 100W, in functie de modelul gravatorului.

Laza laser a gravatorului este ca un creion, aceasta fiind controlata pe suprafata de lucru sa creeze anumite desene. Controlul razei laser se poate face specificand miscarea dar de asemenea si intensitatea razei laser precum si viteza cu care aceasta se deplaseaza pe suprafata de lucru. Materialul pe care se graveaza este ales in functie de caracteristicile gravatoarelor laser.

Raza laser se poate misca pe masa de lucru urmarind coordonatele X si Y, iar masa de lucru se poate misca, permitand merialelor cu o grosime mai mare sa poata fi introduse pentru a fi gravate.

Fumul rezultat in urma procesului de gravare cu laser este eliminat cu ajutorul unui ventilator, putand sa se conecteze un tub de aerisire in afara camerei de lucru.

Ce se poate grava cu ajutorul gravatoarelor laser?

Se pot grava sau si taia obiecte din: sticla, oglinda, metalex, textile, lemn, marmura si granit, piele.

Se pot realiza materiale promotionale, signalistica, stampile, coperti de diploma, etc…

Aria de utilizare a gravatoarelor laser este foarte mare, de aceea consideram ca un gravator laser este ivestitia optima pentru realizarea unui numar cat mai mare de aplicatii in domeniul dumneavoastra!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *